wedstrijd rooster

Onder het kopje “wedstrijden/aanmelden” kun je je aanmelden voor wedstrijden (toernooien). De letter achter de wedstrijd geeft aan voor welke judoka’s de wedstrijd geschikt is:

(A) Allemaal

(B) Beginners

(W) Wedstrijdjudoka’s (om hieraan mee te doen dien je lid te zijn van JBN)

Achter de letter staat de sluitingsdatum voor het betreffende toernooi. Wil je meedoen, zorg dan dat je je voor die datum aanmeldt.

Dat kun je doen door het formulier eronder in te vullen en te verzenden. Na verzending ontvang je per mail een bevestiging van je aanmelding en het verzoek tot betaling. Bij ieder toernooi moet je voor deelname betalen, het bedrag hiervoor kan variëren.

Let op: bij de meeste toernooien geldt; bij het behalen van het maximaal aantal deelnemers sluit de inschrijving. Wacht dus niet te lang met aanmelden als je zeker wilt zijn van deelname.

Mocht je over de aanmelding voor toernooien nog vragen hebben, kun je die altijd stellen aan je trainer of mailen naar Elly Mensink/Lianne Meijer, wedstrijdsecretaris: wedstrijden@judodedemsvaart.nl

Voor een goede indeling van de judoka wordt altijd gelet op de leeftijd, de band en het juiste gewicht. Vul dit dus zorgvuldig in.

Alle wedstrijden

Datum wedstrijd Naam wedstrijd + plaats Voor wie Kosten Uiterste inschrijfdatum
27 oktober 2020
Judo wedstrijd Dedemsvaart
Jeugd 9 - 11 jaar
€ 10,-
30 november 2020
28 oktober 2020
Judo wedstrijd Dedemsvaart
Jeugd 7 - 12 jaar
€ 10,-
30 november 2020
29 oktober 2020
Judo wedstrijd Dedemsvaart
Jeugd 11 jaar
€ 10,-
02 december 2020