Wedstrijd training

Wedstrijd Training

Momenteel doen er een groot aantal kinderen met regelmaat aan wedstrijden mee. Een aantal toernooien zijn vaste prik. Waaronder natuurlijk in januari het wintertoernooi en het Emmy teamtoernooi in Slagharen.
Daarnaast zijn er meerdere toernooien die geschikt zijn voor wedstrijd judoka’s. Wanneer een judoka regelmatig meedoet, krijgt hij de mogelijkheid om op de districtskampioenschappen uit te komen. Hier kan een judoka zich meten met de besten van Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel. De trainer zal je hiervoor selecteren.

Op woensdag is er momenteel alleen wedstrijdtraining in Slagharen. Deze trainingen zijn voor iedereen geschikt en zal naast plezier ook iets extra toevoegen aan judo. In de training wordt meer aandacht besteed aan de worpen, maar ook aan conditie, kracht en wedstrijdritme. Allemaal dingen die nodig zijn om op wedstrijdniveau mee te blijven doen.

Wil je een keer mee doen aan de wedstrijdtraining en wedstrijden?
Tijden vanaf 3 september 2018:

Dedemsvaart: 
1e wedstrijdgroep 16:00 – 17:00 uur
2e wedstrijdgroep 17:00 – 19:00 uur (Johan Jaspers Faijer, assistent Leroy Schuijers)

Informeer altijd bij je trainer voor de exacte tijden en kosten!

(Ook voor niet-leden van Judo Dedemsvaart is het mogelijk wedstrijdtraining te volgen. Voor meer informatie over de wedstrijdtraining kun je terecht bij Johan Jaspers Faijer.